Over ons

michiel

Michiel Mulder

Michiel (1987) is praktisch op de Niets Bestendig geboren en vaart al langer dan hij loopt. Hij is opgeleid tot meubelmaker. Twee jaar geleden was het tijd voor een nieuw avontuur, hij volbracht de Zeevaartschool en samen met Ritsert Mans bracht hij de Niets Bestendig weer in de vaart. Door zijn ruime ervaring maakt hij iedere tocht tot een ware belevenis en aan boord neemt hij ontspannen de leiding.

IMG-20150107-WA0000

Jitske Kuiper

Jitske (1987) is oorspronkelijk opgeleid tot arts. Door de liefde heeft zij zich in het zeilavontuur gestort en geniet nu van het vrije leven. Met haar voorkeur voor afzien, ruige tochten, natuur en onhoudbare enthousiasme is zij aan dek altijd paraat. Aan dek is het hard werken, leren en genieten voor iedereen.

foto's 6

Ritsert Mans

Ritsert (1988) woonde samen met Michiel aan boord, samen maakten ze hun jongensdromen waar. Ze werkten hard aan het schip en zwierven maanden over de Waddenzee. Ritsert heeft inmiddels het vaste land weer boven het ruime sop verkozen en is volop bezig met zijn eigen bedrijf ‘Mans Maakt, creating and making things’. Maar als het even kan, vaart hij nog graag mee.